U PONUDI

LOKACIJE

Lokacija na kojoj „WOLF INVEST“ gradi stambene objekte je u centru Novog Sada u jednom od najboljih delova grada, koji se zove Rotkvarija, a u narodu poznat kao „kod Socijalnog“.

 

Ulice Vojvode Šupljikca, Svetojovanska, Đurđa Brankovića, Hilandarska u kojima „WOLF INVEST“ pretežno gradi su izuzetne lepe i tražene za stanovanje, i to iz više razloga. Nalaze se u centru grada (5 minuta hoda do pešačke zone u Zmaj Jovinoj i Dunavskoj ulici). Jako su tihe jer se nalaze u sredini kvarta pa ih koriste samo oni koji tu stanuju. Odlično su povezane sa glavnim saobraćajnicama, ulicama Vojvode Bojevića, Kisačkom, Kralja Petra, Bulevarom Oslobođenja.

 

U neposrednoj blizini nalazi se osnovna škola „Ivo Lola Ribar“, Gimnazija „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Svetozar Marković“ kao i muzička škola „Isidor Bajić“.

 

Tu su takođe i gradski SUP, pozorište, Socijalno, Dom Zdravlja „Zmaj Ognjena Vuka“, Saborna, Uspenska i Nikolajevska crkva.

 

Futoška pijaca je na ispod 5 munuta hoda.

 

Izgradnjom naših eksluzivnih stambenih objekata u ovom kvartu omogućuje se savremeni nivo stanovanja kao i sugurnost i prijatnost najvišeg stepena za buduće vlasnike i stanare.

 

WOLF LUXURY RESIDENCE- TEMERINSKA 11- u pripremi

STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT LAMELA 1: PO+P+M+2+PK i PO+P+M+3+PK, LAMELA 2: PO+P+M+2+PK

 

Početak izgradnje septembar 2020. godine
Završetak izgradnje decembar 2021. godine
TEMERINSKA 11
POČETAK ULICE OD CENTRA
OBJEKAT NAJVIŠEG KVALITETA SA SOPSTVENIM PARKOM
STANOVI SVIH STRUKTURA
 

 

 

Lokali

 

WOLF VILLA- UGAO ĐURĐA BRANKOVIĆA I SVETOJOVANSKE

STAMBENI OBJEKAT SU+P+3+PK

 

Početak izgradnje oktobar mesec 2019. godine
Rok završetka maj mesec 2021. godine
GARANTOVANO NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA
 

 
VOJVODE ŠUPLJIKCA 24

STAMBENI OBJEKAT SU+P+2+PK

    ZAVRŠENO I UKNJIŽENO