OPIS GRADNJE

Mogli bismo naše objekte da Vam predstavimo u tri reči: KVALITET, EKSKLUZIVNOST I TRAJNOST, ali hajde da budemo malo precizniji.

Spoljašnji (fasadni) zidovi su “sendvič” zidovi, i čine ih termo blok d=20cm+ izolacija (kamena vuna) 10cm + puna opeka d=12cm. Fasadni zidovi se malterišu frakcijom kako bi se napravila dobra podloga za fasadu objekta. Naše fasade su kombinacija pikovanog kamena i  granita što im pored LEPOTE daje izuzetnu TRAJNOST.

Unutrašnji (pregradni) zidovi izvode se punom opekom, što sprečava prenos zvuka između stanova i prostorija u samim stanovima.

Sigurnosna ulazna vrata, kao i sobna vrata su visine 220 cm.

Fasadna stolarija je sačinjena od Nemačkih profila i okova (sedmokomorni sa tri zaptivne tačke i tri reda stakla, klimatik stakla, profil je obložen aluminijumskom oblogom sa spoljne strane, roletne su takođe aluminijumske i pokreću se pomoću elektro-motora).

Sanitarije i pločice prve klase (italijanska i španska keramika) su pažljivo odabrane i uklopljene tako da čine skladnu celinu koja odiše KVALITETOM i LEPOTOM.

U našim enterijerima je širok dijapazon parketa- od hrastovog parketa prve klase do termotretiranog jasena, vodootpornog i izuzetno tvrdog ibe-a, beljenog jasena i još nekih unikatnih vrsta parketa koji su najekskluzivnije podne obloge na tržištu.

Sve ograde na objektu Wolf Palace su od kovanog gvožđa, unutrašnje klupice na prozorima su mermerne, dok su spoljašnje od livenog belog kamena.

Struja se razvodi modularno, tako da ne postoje razvodne kutije po zidovima. Ovakvo izvođenje instalacija podržava sisteme “pametnih kuća”, što je još jedna od opcija koje Vam nudimo. Uz to, instalacije podrazumevaju i video nadzor, video interfone, kontrolu pristupa na kod ključ ili karticu što Vam garantuje SIGURNOST u Vašem novom domu. Ulaz u objekat Wolf Palace je komforan, pažljivo projektovan u kome se nalazi i mesto za portira.

Grejanje je preko  “Novosadske toplane”, a naplaćuje se po utrošku. Svaki stan ima svoj kalorimetar, a s’ obzirom da su naše zgrade izuzetno dobro izolovane, troškovi su MINIMALNI.

Maksimalno vodimo računa o svakom detalju, tako da uspevamo da izgradimo EKSKLUZIVNE 
objekte izuzetne LEPOTE i KVALITETA.

POSETITE NAS, biće nam zadovoljstvo da Vam pokažemo naše stanove koji će možda već sutra postati Vaši.